Twee prachtige nieuwe paardenboeken verschijnen in februari bij uitgeverij Kluitman


In februari brengt uitgeverij Kluitman weer twee prachtige paardenboeken uit. Eerst verschijnt van de populaire serie Heartland een bind-up met daarin Alleen verder en Na de storm. Daarna volgt het non-fictieboek Alles over paarden, voor iedereen die van paarden houdt! Uitgeverij Kluitman staat bekend om haar vele succesvolle paardenboeken en -series. Wie van paarden en lezen houdt, kan heerlijk wegdromen bij de verhalen van de Soul Riders, Manege de Zonnehoeve, de Gouden paarden en vele andere.

Heartland is een paardenboerderij in de heuvels van Virginia. Met veel liefde en zorg vangen Amy en haar familie er bange en mishandelde paarden op. Wanneer Amy ontdekt dat er een paard door zijn eigenaren is achtergelaten, is ze vastbesloten om hem te helpen. Samen met haar moeder gaat ze tijdens een hevige storm de weg op. Die beslissing heeft vreselijke gevolgen; niet alleen voor Amy, maar ook voor de toekomst van Heartland…

Boek vol prachtige illustraties
Het non-fictieboek Alles over paarden biedt op een toegankelijke en aantrekkelijke manier veel interessante informatie over paarden: welke rassen zijn er en hoe verschillen ze? Hoe leefden paarden in het wild? En wat heeft een paard nodig om zich goed te voelen? Het boek, vol prachtige illustraties, leert paardenliefhebbers van jong tot oud alles over kleuren en rassen, verzorging en voeding, uitrusting en de paardensport. Alles over paarden is een onmisbaar handboek voor iedereen die van paarden houdt.

> Heartland. Alleen verder & Na de storm (alvast) bestellen? Kijk hier.

> Alles over paarden (alvast) bestellen? Kijk hier.