Tijdloos en hartverwarmend prentenboek over de onbreekbare band tussen dierbaren verschijnt bij Kluitman


Dit najaar brengt uitgeverij Kluitman het hartverwarmende en tijdloze prentenboek Ik laat je nooit los uit. Het boek biedt kinderen een boodschap van troost in onzekere tijden. Hét boek om voor te lezen bij verlatingsangst, verlies, eenzaamheid of rouw. Inmiddels is Ik laat je nooit los in vijftien talen verschenen en zijn er wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren van verkocht.

‘Een klein verhaal van onschatbare waarde. Kinderen laten je zien waar het uiteindelijk allemaal om gaat: liefde en verbinding.’ – Isa Hoes

IK LAAT JE NOOIT LOS
Als Lisa en Julius tijdens een stormachtige nacht niet kunnen slapen, vertelt hun moeder het magische verhaal van het onzichtbare draadje. Een draadje waardoor je altijd verbonden bent met iedereen van wie je houdt.

PATRICE KARST
Patrice Karst werd geboren in Londen en verhuisde als kind naar de Verenigde Staten. Toen haar zoon Elijah op jonge leeftijd last kreeg van verlatingsangst besloot Patrice om een boek voor hem te schrijven: The Invisible String (Ik laat je nooit los). Het boek werd een doorslaand succes en groeide uit tot een klassieker.

QUIRINE WINTHAGEN
Kluitman werd op het spoor gezet van The Invisible String toen zij werden benaderd door Quirine Winthagen. Voor Quirine en haar gezin bood The Invisible String troost toen Quirines zoontje Julius in de zomer van 2022 overleed aan een hersentumor.
Omdat Quirine ondervond hoeveel troost er van dit boek uit kan gaan, zag zij het als haar missie om ook Nederlandse kinderen met dit boek kennis te laten maken. Vandaar dat zij contact zocht met uitgeverij Kluitman, die onmiddellijk enthousiast was over een Nederlandse uitgave.

Klik hier voor meer informatie over Ik laat je nooit los of om het boek alvast te reserveren.