Stine Jensen tekent contract voor zesde kinderboek


Auteur en filosoof Stine Jensen heeft het contract getekend voor haar zesde kinderboek bij Kluitman: Alles wat was – Hoe ga je om met afscheid.

Uitgever Mariska Budding: ‘Er is veel vraag naar toegankelijke non-fictie boeken over afscheid en rouw voor kinderen. Alles wat was wordt een boek over afscheid, maar ook over herkenning, hoop en opnieuw beginnen. Net als bij de bestseller Alles wat ik voel verzorgt Marijke Klompmaker de illustraties. Het wordt een boek dat voor jong en oud een steun kan zijn in moeilijke tijden.’

INHOUD
Afscheid nemen van een persoon, een situatie, een huisdier, een plek… Alle kinderen krijgen er mee te maken, maar hoe ga je ermee om' Aan de hand van herkenbare situaties, waargebeurde anekdotes en filosofische wijsheden geeft Stine Jensen kinderen inzichten en tips om met het verlies of de verandering om te gaan. Afscheid nemen kan zwaar zijn, maar ook mooi. Want wanneer je afscheid neemt van iets, komt er ook weer ruimte voor iets nieuws.

Alles wat was wordt een prachtig uitgevoerd boek voor jong en oud, met illustraties van Marijke Klompmaker. Stine en Marijke werkten eerder samen aan Alles wat ik voel waar inmiddels ruim 12.000 exemplaren van zijn verkocht.

Alles wat was
 verschijnt begin 2020.