Stine Jensen komt met nieuwe filosofische kaartenbox


In april verschijnt de Filosofiebox van Stine Jensen bij uitgeverij Kluitman. De box bevat 40 uitdagende en filosofische vragen om jezelf en anderen beter te leren kennen. De box is geschikt voor alle leeftijden.

De Filosofiebox bevat vragen met uiteenlopende onderwerpen zoals liefde, teleurstelling, eenzaamheid en geluk. De kaarten bieden aanleiding voor een goed gesprek en je leert hierbij de ander kennen op een nieuwe en verrassende manier. De vragen worden afgewisseld met inspirerende wijsheden en quotes. Bij de box zit ook een essay over de kunst van het gesprek.

KINDERBOEKEN
De filosofische kinderboeken van Stine Jensen zijn razend populair. In januari verscheen haar zesde kinderboek Alles wat was. Hoe ga je om met afscheid? Het boek ontving lovende recensies en werd door het DWDD-boekenpanel betiteld als ‘Een klassieker.’ Inmiddels zijn van de filosofische kinderboeken van Stine Jensen meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

STINE JENSEN
Stine Jensen is filosoof, schrijver en programmamaker. In 2011 schreef ze het geschenk voor de Maand van de Filosofie Echte vrienden, over intimiteit in tijden van Facebook. Stine Jensens filosofische kinderboek Lieve Stine, weet jij het? werd bekroond met de Zilveren Griffel en Alles wat ik voel stond wekenlang bovenaan op de Kinderboeken bestsellerlijst.

CORONACRISIS
Samen met illustrator Marijke Klompmaker (met wie ze de boeken Alles wat was en Alles wat ik voel maakte) werkt Stine momenteel aan het project #Allesisanders. Hiermee dagen ze hun lezers uit om te filosoferenover de huidige coronacrisis.

> Kijk hier voor meer informatie over de Filosofiebox.