Spannende novelle Chinouk Thijssen verschijnt in februari bij uitgeverij Kluitman


Op 19 februari verschijnt een spannende novelle (14+) van bekende thrillerauteur Chinouk Thijssen. In Gegijzeld neemt een huisfeest ineens een onverwachte wending wanneer er een groep jongens het huis binnendringt. Gegijzeld is de elfde novelle in de succesvolle novelle-serie van uitgeverij Kluitman, waarvan er inmiddels meer dan 30.000 exemplaren zijn verkocht.

Yasmine en Jason zijn uitgenodigd voor het feest van hun klasgenoot Casper in de enorme villa van zijn ouders. Het belooft het feest van de eeuw te worden. De avond krijgt echter een onverwachte wending wanneer een groep oudere jongens binnenkomt. Ze verbieden iedereen om het huis te verlaten totdat ze hebben waar ze voor gekomen zijn. Langzamerhand verandert het droomfeest in een nachtmerrie.

Meerdere YA-thrillers
Chinouk Thijssen heeft meerdere YA-thrillers op haar naam staan en op dit moment wordt er gewerkt aan het filmscript van haar thriller Fataal spel. Daarnaast werkt ze als freelance redacteur en is ze een veelgevraagde spreker op scholen. In totaal zijn van haar boeken al meer dan 10.000 exemplaren verkocht.


>> Kijk hier voor meer informatie over Gegijzeld, de nieuwe novelle van Chinouk Thijssen.