Spannend en mysterieus verhaal (9+) van bestsellerauteur Chinouk Thijssen verschijnt in april bij uitgeverij Kluitman


Chinouk Thijssen komt dit voorjaar met het spannende jeugdboek Happyland voor kinderen van 9 jaar en ouder. Het boek zal in april verschijnen. Eerder schreef Chinouk de prijswinnende YA-novelle Gegijzeld voor uitgeverij Kluitman.

HAPPYLAND
In het saaie dorpje Zevenstroom wordt een nieuw pretpark geopend: Happyland. Iedereen is dolblij, maar Bodi en zijn vrienden Jeffrey, Maja en Ayden hebben al snel door dat er iets raars aan de hand is. De populairste attractie is de wildwaterbaan, totdat er lege bootjes terugkomen en de jongeren die erin stapten, spoorloos zijn verdwenen… Bodi en zijn vrienden weten dat ze dit mysterie zelf moeten oplossen, want wie zou hen geloven als ze de waarheid over de legende van Zevenstroom zouden vertellen?

CHINOUK THIJSSEN
Chinouk Thijssen was als kind al gek op spannende verhalen. Inmiddels is ze auteur van meerdere YA-thrillers én kinderboeken. Haar Kluitman-novelle Gegijzeld won de Prijs van de Jonge Jury 2022 en in datzelfde jaar was ze een van de 3PAK-auteurs. Chinouk is een veelgevraagd spreker op scholen.