Populaire YA-thrillerauteur Chinouk Thijssen tekent contract voor novelle bij Kluitman


Thrillerauteur Chinouk Thijssen heeft het contract getekend voor een novelle bij uitgeverij Kluitman. Gegijzeld verschijnt in het voorjaar van 2021. Chinouk is een veelgevraagd spreker op scholen en is dit jaar een van de Literatour-auteurs tijdens de ‘Boekenweek voor Jongeren’.

Chinouk Thijssen (1983) is de auteur van Fataal spel en de Truth or Dance-trilogie. Naast het schrijven van thrillers voor jongeren werkt Chinouk als freelance corrector en geeft ze lezingen op scholen. De optie op de filmrechten van Fataal spel is inmiddels verkocht, Truth or Dance stond op de shortlist voor Young Adult-boek van het jaar en Break a Leg won Beste Young Adult Nederlandstalig.

KLUITMAN-NOVELLES
Kluitman geeft novelles uit voor jongeren (12+ en 14+). Dit zijn mooie, gebonden, spannende boeken, met een aantrekkelijke verkoopprijs van onder de € 10,-. Met de novellelijn wil de uitgeverij jongeren verleiden tot het lezen van meer boeken. Niet te dik, wél boeiend. Inmiddels zijn er van de Kluitman-novelles al meer dan 20.000 exemplaren verkocht.

Gegijzeld verschijnt in het voorjaar van 2021 bij uitgeverij Kluitman.