Populaire jeugdboekenauteur Chinouk Thijssen tekent voor griezeltitel (9+) bij Kluitman


Bestsellerauteur en winnaar van de Prijs van de Jonge Jury 2022 Chinouk Thijssen werkt voor uitgeverij Kluitman momenteel aan het spannende jeugdboek (9+) Happyland.

Uitgever Mariska Budding: ‘Chinouk is fan van onder andere de succesvolle Kluitman-horrorseries ‘Kippenvel’ en ‘Horrorland’. Geïnspireerd door alle verhalen die ze las, schreef ze zelf een superspannend en mysterieus verhaal voor 9+. Voor alle jonge lezers die van griezelige verhalen houden.

HAPPYLAND
Als er in het saaie dorpje Zevenstroom brand uitbreekt in de oude fabriek, besluit de burgemeester op deze plek een pretpark te laten bouwen: Happyland. Iedereen is door het dolle heen, maar Bodi en zijn vrienden Jeffrey, Maja en Ayden hebben al snel door dat er iets raars aan de hand is in het pretpark. Het clownsbeeld van het spookhuis lijkt tegen hen te praten en er gebeuren meer onverklaarbare dingen.

De populairste attractie is de wildwaterbaan, totdat er lege bootjes terugkomen en jongeren beginnen te verdwijnen... De politie gaat op onderzoek uit, maar Bodi en zijn vrienden weten dat ze niks zullen vinden. Ze zullen dit mysterie zelf moeten oplossen.

CHINOUK THIJSSEN
Chinouk Thijssen (1983) was als kind al gek op spannende verhalen. Inmiddels is ze auteur van meerdere YA-thrillers én kinderboeken. Haar Kluitman-novelle 'Gegijzeld' won de Prijs van de Jonge Jury 2022 en in datzelfde jaar schreef ze een van de drie verhalen van 3PAK. Chinouk is megapopulair onder jongeren en is een veelgevraagd spreker op scholen.

Meer informatie