Nieuwe trilogie in succesvolle Soul Riders-reeks verschijnt in februari


Na het succes van de eerste Soul Riders-trilogie (meer dan 25.000 exemplaren verkocht) verschijnt er nu bij uitgeverij Kluitman een nieuwe, spannende en magische trilogie over de vier Soul Riders. Het eerste deel, Verraad op Jorvik, wordt eind februari verwacht.

Lisa, Anne, Alex en Linda hebben het eiland Jorvik achter zich gelaten en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Wanneer ze geconfronteerd worden met slechte voortekens, besluiten ze dat het tijd is om weer samen te komen. Ze krijgen visioenen en ontvangen dreigende boodschappen, en dat terwijl Garnok nog steeds gevangenzit… Ondertussen komen ze steeds meer te weten over het verleden. Wat is er vroeger gebeurd met Caroline, de vriendin van Annes moeder en vroegere Soul Rider? En met welke motieven is het nieuwe meisje Mina vrienden geworden met Anne? Wanneer de meiden erachter komen dat Mina en Caroline met elkaar verbonden zijn, is het misschien al te laat…

STAR STABLE
Star Stable is een online game, waarin spelers paarden kunnen verzorgen en avonturen kunnen beleven op het eiland Jorvik. Wereldwijd zijn er zo’n 22 miljoen spelers in 180 verschillende landen actief. In Nederland zijn dat er maandelijks ruim 100.000. De Soul Riders-boeken verschijnen inmiddels in elf talen en twintig landen.

HELENA DAHLGREN
Helena Dahlgren is een Zweedse auteur, vertaler en blogger. Ze heeft boeken voor zowel volwassenen als kinderen uitgebracht. Van de boeken over de Soul Riders zijn er in Zweden al meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Het eerste deel heeft een Kids’ Book Choice Award gewonnen in de categorie ‘Age 12-18: Best Fantasy World Builder’.


>> Kijk hier voor meer informatie over Verraad op Jorvik en om het boek alvast te bestellen.

>> Kijk hier voor een overzicht van alle Soul Riders-boeken van Star Stable.