Nieuwe spannende detectiveserie ‘Detective Matrix’ verschijnt binnenkort!


Binnenkort verschijnt bij uitgeverij Kluitman het eerste deel van de spannende nieuwe detectiveserie Detective Matrix (9+), geschreven door Sanne de Bakker. In het eerste deel, Detective Matrix en de moord op landgoed De Witte Raaf, moet detective Matrix de moord op mevrouw Lepelaar-Van Aerdenhoudt oplossen. 

De wereldberoemde en geniale detective Matrix krijgt een uitdagende zaak als hij wordt gebeld door de hoteleigenaar van landgoed De Witte Raaf. Deze heeft zojuist het levenloze lichaam van mevrouw Lepelaar-Van Aerdenhoudt gevonden.

De moordzaak zit vol mysteries en aanwijzingen en het lukt zelfs detective Matrix niet om direct de waarheid te achterhalen. De hotelgasten worden ondervraagd, maar het lijkt wel alsof iedereen leugens of halve waarheden vertelt. Wie o wie heeft het gedaan? 

SANNE DE BAKKER
Sanne de Bakker heeft al meer dan 45 kinderboeken op haar naam staan. Naast het schrijven geeft ze workshops op scholen en in bibliotheken, is ze docent jeugdboeken schrijven aan de Schrijversvakschool en schrijft ze boeken voor het onderwijs.

JESKA VERSTEGEN
Jeska Verstegen volgde een opleiding tot reclametekenaar, maar kwam er al snel achter dat ze kinderboeken illustreren veel leuker vond. Ze werkt voor verschillende uitgevers van kinderboeken. Haar stijl is vrolijk en sprookjesachtig en ze houdt ervan om een beetje magie toe te voegen aan haar illustraties.

Tot 25 mei heeft Detective Matrix en de moord op landgoed De Witte Raaf een introductieprijs van slechts € 10,-. Bestel het boek hier!