Nieuwe paardenboekenserie Blossom Hill (10+) verschijnt bij Kluitman


Dit najaar start uitgeverij Kluitman met een gloednieuwe paardenboekenserie voor 10+. Op het Engelse platteland staat de ruiterschool Blossom Hill. Een plek waar het hart van ieder paardenmeisje sneller van gaat kloppen. ‘Ruiterschool Blossom Hill’ is een kostschoolserie over vriendschap en paarden. Het eerste deel, Een stormachtige start, zal eind augustus verschijnen. In november volgt het tweede deel: Een spannende strijd. 

EEN STORMACHTIGE START
Wanneer de twaalfjarige Rosalie hoort dat ze een beurs heeft gekregen voor ruiterschool Blossom Hill, is dat een droom die uitkomt. De school is alles waar ze ooit van gedroomd heeft, maar haar nieuwe dressuurpaard Princess Valentine is schuw en laat zich niet graag aanraken. Tot overmaat van ramp kan ze het totaal niet vinden met haar chagrijnige kamergenoot Carmen. Langzaam maar zeker lukt het Rosalie om niet alleen het vertrouwen van haar paard te winnen, maar ook dat van Carmen. Zouden ze dan toch vriendinnen kunnen worden?

BABETTE PRIBBENOW
Babette Pribbenow heeft zich altijd beziggehouden met neurofysiologie. Ze doet onderzoek naar ons geheugen; hoe we leren en onthouden. Wat ze daarnaast het allerliefst doet, is schrijven, en ze houdt enorm van paarden. Ze heeft zelf een volbloed genaamd Eventus, waar ze al vijfentwintig jaar avonturen mee beleeft. Geen toeval dus dat er in de Blossom Hill-serie twee volbloeden voorkomen.

Klik hier voor meer informatie over Een stormachtige start of om het boek alvast te reserveren.