Nieuwe magische serie ‘Lilo Lastpak’ verschijnt in april bij uitgeverij Kluitman


ALKMAAR – Verboden te toveren! (8+) is het eerste deel in de nieuwe magische serie ‘Lilo Lastpak’ van uitgeverij Kluitman. Met een heks als moeder en een vampier als vader heeft Lilo een eigenaardig leven. Dit magische boek van Anna Lott is ideaal voor fans van de populaire Heksje Lilly-serie.

LILO LASTPAK. VERBODEN TE TOVEREN!
Lilo heeft een groot geheim: haar moeder is een heks en haar vader is een vampier. Lilo mag absoluut geen magie gebruiken met andere mensen erbij, maar als haar kat mevrouw Mopper verdwijnt, staat ze voor een lastige keuze. Dan mag er wel een uitzondering gemaakt worden, toch? In dit spannende boek is het Lilo’s missie om samen met haar beste vriendin Lisa haar kat te redden.

ANNA LOTT
De Duitse schrijver Anna Lott werkte jarenlang als redacteur voor de publieke omroep. Tegenwoordig werkt ze als freelance schrijver en bespreekt ze regelmatig kinderboeken op de radio. Samen met haar gezin woont ze in Bremen.

SABINE SAUTER
Illustrator Sabine Sauter heeft een passie voor het illustreren van kinderboeken. Ze heeft Grafische Vormgeving gestudeerd en als ze niet aan het tekenen is, kijkt ze het liefst naar enge films.

>Kijk hier voor alle informatie over Lilo Lastpak Verboden te toveren