Nieuw paardenhandboek van Jesse Drent verschijnt in oktober


In oktober verschijnt het nieuwe boek van Jesse Drent getiteld Handboek bitloos rijden. In het boek legt hij de lezer stap voor stap uit hoe je over kunt gaan op bitloos rijden. Jesse Drent is in de paardenwereld vooral bekend van zijn shows in de vrijheidsdressuur. Via YouTube en Instagram houdt hij zijn meer dan 400.000 volgers op de hoogte van zijn leven met zijn paarden.

Bitloos rijden wordt steeds populairder. Jesse rijdt zelf zijn paarden al jaren het liefst zonder bit, en hij heeft hier veel ervaring in. In dit handboek beschrijft hij uitgebreid wat de voordelen zijn van bitloos rijden en hoe je de overstap kunt maken van rijden met bit naar rijden zonder bit. Verder geeft hij veel tips en wordt alle informatie ondersteund met meer dan honderd prachtige foto’s.

JESSE DRENT
Jesse Drent treedt vaak op bij grote paardenevents in binnen- en buitenland met zijn paarden Andorra, Macho en Antares, die allerlei oefeningen in de vrijheidsdressuur kunnen laten zien. Op Instagram en YouTube heeft hij meer dan 400.000 volgers Daarnaast geeft hij lessen en clinics en heeft hij zijn eigen productenlijn Nalanta. In 2017 is Jesse verkozen tot meest inspirerende en passievolle paardenmens van Nederland door de Equine 500. Het Handboek bitloos rijden is zijn derde boek bij Kluitman. Van zijn eerdere boeken, Passie voor paarden en Handboek vrijheidsdressuur, zijn al meer dan 12.000 exemplaren verkocht.

>> Kijk hier voor meer informatie over Handboek Bitloos rijden