Nieuw kinderboek van voormalig piloot Connie Mitchell verschijnt in juni bij Kluitman


Deze zomer verschijnt Thirsa en de vliegende Hollander van voormalig piloot Connie Mitchell bij uitgeverij Kluitman. De stoere Thirsa en haar vrienden Joep en Eric beleven weer een spannend avontuur met het magische tekenblok. Het boek is het vervolg op het succesvolle Thirsa en het spookvliegtuig.
 
Thirsa heeft een speciaal tekenblok: alles wat ze erop tekent, wordt echt gemaakt. Samen met haar beste vrienden Joep en Eric wil ze meedoen aan een wedstrijd over luchtvaart. Ze kunnen zelfs een reis naar Amerika winnen. De vrienden besluiten om het tekenblok te gebruiken om de beroemde vliegtuigbouwer Anthony Fokker te ontmoeten. Het lukt! Maar het valt nog niet mee om Anthony in bedwang te houden. Hij vindt de moderne tijd geweldig en valt heel erg op. Als ze hem terug willen sturen naar zijn eigen tijd, blijkt er een probleempje te zijn... Hoe komen Thirsa, Joep en Eric ooit nog van Anthony af? 

CONNIE MITCHELL
Connie Mitchell is niet alleen een geweldig auteur, als piloot vloog zij ook nog eens de hele wereld over. Dit deed ze bijna 30 jaar. Een vrouw in de cockpit zie je niet zo vaak. Zonde natuurlijk, want zowel Connie als haar hoofdpersoon Thirsa bewijzen dat vrouwen dit net zo goed kunnen als mannen.

IRIS BOTER
Iris Boter heeft als illustrator én schrijver al aan meer dan 150 boeken gewerkt. Ze combineert tekenen op papier graag met werken op de computer. Ze woont samen met haar dochter en man in Kampen.

Klik hier voor meer informatie over het boek