Niet voor zwakke magen! De gruwelijke geschiedenis van de hele wereld verschijnt in augustus bij uitgeverij Kluitman


Niet voor zwakke magen! De gruwelijke geschiedenis van de hele wereld verschijnt in augustus bij uitgeverij Kluitman


ALKMAAR – Geschiedenis zoals je het nog nooit gelezen hebt… In De gruwelijke geschiedenis van de hele wereld (8+), van de bekende Engelse auteur Terry Deary, wordt de bloederige kant van de geschiedenis niet geschuwd. Deze nieuwe titel in de megapopulaire Waanzinnig om te weten-serie verschijnt op 10 augustus bij uitgeverij Kluitman. Het boek sluit naadloos aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2020: ‘En toen?’


DE GRUWELIJKE GESCHIEDENIS VAN DE HELE WERELD
De geschiedenis van de mensheid is waanzinnig interessant. In dit boek staan de spannende verhalen van onze voorouders en wat die allemaal uitgevreten hebben. Van hersenknabbelende neanderthalers tot gladiatorgevechten in het oude Rome. Eén ding is zeker: nadat je de regels van oorlogsvoering en de lijst met de 50 slechtste schurken hebt bestudeerd, weet jij in ieder geval hoe het in de toekomst beter kan!

TERRY DEARY
Terry Deary is een Engels acteur, zanger en schrijver. Hij schrijft voor toneel, televisie, film en radio. Later is hij ook kinderboeken gaan schrijven en inmiddels heeft hij meer dan 300 titels op zijn naam staan, waarvan er wereldwijd al meer dan 32 miljoen exemplaren zijn verkocht. Hij is het meest bekend van de Waanzinnig om te weten-serie.

MARTIN BROWN
Martin Brown is een Australische illustrator en bedenkt en maakt al zijn hele leven striptekeningen. In 1993 illustreerde hij de eerste ‘Waanzinnig om te weten’ en inmiddels heeft hij al aan meer dan zestig titels van deze serie meegewerkt.

 

Klik hier voor meer informatie over De gruwelijke geschiedenis van de hele wereld