Nadine Swagerman (winnaar Jonge Jury Debuutprijs 2019) tekent tweede boekcontract bij Kluitman


Auteur Nadine Swagerman, die met haar debuut Eén waarheid de Jonge Jury Debuutprijs 2019 won, heeft haar tweede boekcontract bij uitgeverij Kluitman getekend. Maar ik ben jou niet zal in het voorjaar 2020 verschijnen in de novelle-lijn van Kluitman.

Kluitman geeft novelles uit voor jongeren (12+ en 14+). Dit zijn mooie, gebonden, spannende boeken, met een verkoopprijs van onder de € 10,-. Hiermee probeert de uitgeverij jongeren te verleiden tot het lezen van meer boeken. Niet te dik, wél boeiend. Er worden bevlogen auteurs aan gekoppeld die voor jongeren een gezicht en een inspiratie kunnen zijn. Inmiddels zijn er van de Kluitman-novelles zo’n 15.000 exemplaren verkocht.

MAAR IK BEN JOU NIET
De zestienjarige Jamie is sinds kort uit huis geplaatst en moet nog erg wennen aan haar nieuwe thuissituatie. Haar moeder kon niet meer voor haar zorgen en nu woont Jamie bij Karin en Derek en hun dochter Mira. Hoewel ze het goed kan vinden met Mira, voelt Jamie zich nog niet echt thuis bij de familie Mulder. Het lukt haar maar niet om haar verleden los te laten. Ze hoort ook steeds een raar geluid, terwijl de anderen niets lijken te horen. En ze ziet een gestalte rond het huis dwalen. Als de man op een dag binnenkomt, weet ze zeker dat ze in gevaar is…

NADINE SWAGERMAN
Nadine droomde er als zevenjarig meisje al van om schrijfster te worden. Nadine stond in de finale van twee schrijfwedstrijden en in 2018 kwam haar droom uit toen haar debuut Eén waarheid bij uitgeverij Kluitman verscheen. Met dit boek heeft ze de Jonge Jury Debuutprijs 2019 gewonnen. Naast het schrijven van verhalen, werkt Nadine als tekstschrijver voor haar eigen tekstbureau.