'Kruimeltje' en 'Anna' lezen voor in Utrecht


Kruimeltje is terug! Vanaf 5 februari draait de nieuwe Kruimeltje-film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn in de Nederlandse bioscopen. In de boekhandel en online is nu al het gelijknamige boek te verkrijgen. Met dit boek heeft de klassieker Kruimeltje van Chris van Abkoude na bijna 100 jaar een opvolger gekregen.

Om het verschijnen van boek en film extra luister bij te zetten, is er op vrijdagmiddag 31 januari 2020 een Kruimeltje-middag in Utrecht. Om 14.00 uur start bij Kinepolis Jaarbeurs een speciale voorvertoning van de nieuwe Kruimeltjefilm in aanwezigheid van hoofdrolspelers Viggo Neijs (Kruimeltje) en Sabijn Dunnewijk (Anna). Onder het motto 'Elk Kruimeltje helpt' gaat van elk verkocht filmkaartje 50 cent naar de stichting Bio Vakantieoord. Kaartjes kopen voor de voorvertoning van de film kan hier.

Utrechtse Kinderboekwinkel
Na afloop van de voorvertoning van de film gaan de acteurs naar de Utrechtse Kinderboekwinkel aan de Ganzenmarkt voor een meet & greet en een voorleessessie uit het gloednieuwe boek Kruimeltje en de strijd om de goudmijn. De meet & greet begint rond 16.30 uur. Je kunt je boek laten signeren door de Kruimeltje-acteurs en met hen op de foto gaan. Er is vrij entree!

> Kijk voor meer informatie over het boek en de film op www.kruimeltje.nl.