'Jaloers', het zomerse meidenboek over vriendschap, vertrouwen en verraad, verschijnt in juni


In juni verschijnt bij uitgeverij Kluitman het jeugddebuut van Annette van ’t Hull: Jaloers. Een spannend verhaal over een veranderende vriendschap, rivaliteit en jongens die meer willen dan jij. Jaloers is hét zomerboek voor meiden van 12+.

Andra vindt het helemaal niet meer gezellig op school. Ze mist haar bestie Selina, die naar de gymnasiumklas is gegaan. Gelukkig is het bijna zomervakantie en mag Andra met Selina en haar familie mee naar een camping in Italië. Dan wordt alles weer zoals vanouds! Maar dan hoort ze dat Veerle, een meisje uit Selina’s klas, ook meegaat. Dat ziet Andra helemaal niet zitten. Ze laat Veerle echt niet tussen Selina en haar in komen!

Het wordt er niet beter op als Veerle op de camping verkering krijgt met de jongen op wie Andra verliefd is en de verschrikkelijke vriend van Selina’s zus ook op de camping komt staan en opdringerig wordt. Lukt het Andra om van hem af te komen? En is Veerle echt zo’n rotmeid als ze denkt?

Annette van ’t Hull
Nog geen jaar nadat Annette op haar zeventiende een computer kreeg, schreef ze haar eerste manuscript. Daarna heeft de liefde voor schrijven haar niet meer losgelaten. Het puzzelen met woorden om een verhaal zo veel mogelijk impact te geven, vindt Annette het meest fascinerende van schrijven. Ze deed mee aan een groot aantal schrijfwedstrijden en viel regelmatig in de prijzen. Voor haar eerste korte verhaal in het literaire tijdschrift Extaze won ze de Nieuw Proza Prijs. Haar debuutbundel Grote meisjes kwam uit in 2016.

> Kijk hier voor meer informatie over Jaloers