Het poppenhuis is het eerste boek in de serie Horrorland. Maar er is meer!


Het poppenhuis, was in de zomer van 2021 de eerste titel in dé nieuwe, spannende horrorserie voor 10+: Horrorland. Na het jarenlange succes van onder andere de Kippenvel-serie (meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht in Nederland) vond Kluitman het weer tijd voor een griezelserie. Lezers vanaf tien jaar zitten op het puntje van hun stoel zitten met deze boeken, geschreven door o.a. horrormaster K.R. Alexander.

In Het poppenhuis verhuist Josie samen met haar moeder en zusje Anna naar haar oma, die aan de rand van een bos woont. Oma Jeannie houdt er wel een paar rare regels op na. Laat nooit de ramen openstaan als het donker is. Neem geen poppen mee het huis in. En ga nooit, maar dan ook nooit, naar het huis in het bos...

Spookachtige horrorverhalen
K.R. Alexander is het pseudoniem van fantasyschrijver Alex R. Kahler. Onder de naam K.R. Alexander schrijft hij spookachtige horrorverhalen, bestemd voor jonge lezers die op zoek zijn naar enge en spannende boeken. The Collector (de Engelse editie van Het poppenhuis) heeft in 2019 de Ohio Buckeye Children’s & Teens Book Award gewonnen.

>> Kijk hier voor een overzicht van alle boeken in de serie Horrorland