'Het Poppenhuis', het eerste boek in de Horrorlandserie, verschijnt deze week!


Op donderdag 1 juli verschijnt het eerste boek in de gloednieuwe, spannende serie Horrorland, voor lezers vanaf 10 jaar. Na het jarenlange succes van onder andere de Kippenvel-serie (meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht in Nederland), is het weer tijd om flink te gaan griezelen.

In oktober en november volgen deel 2 en deel 3 van Horrorland: Verdronken en Ik zal je vinden.

HET POPPENHUIS
Josie verhuist samen met haar moeder en zusje Anna naar haar oma, die aan de rand van een bos woont. Oma Jeannie houdt er wel een paar rare regels op na. Laat nooit de ramen openstaan als het donker is. Neem geen poppen mee het huis in. En ga nooit, maar dan ook nooit, naar het huis in het bos. Maar wat als Josies nieuwe beste vriendin Vanessa precies in dat ene huis in het bos blijkt te wonen?

VERDRONKEN
Samantha en Rachel waren ooit beste vriendinnen. Wáren, want inmiddels is Samantha een erge pestkop geworden, die Rachel gebruikt om haar huiswerk te maken en die haar overal de schuld van geeft. In een moment van pure woede duwt Samantha Rachel in het meer. Dit meer staat erom bekend dat kinderen die erin vallen nooit meer teruggevonden worden. Rachel zakt naar de bodem en komt niet meer boven… Ze moet wel dood zijn, dat kan niet anders. De volgende dag verschijnt Rachel gewoon op school alsof er niets is gebeurd… Rachel is terug, en ze is uit op wraak.

IK ZAL JE VINDEN
Als Justins beste vriend Zee plotseling terugkeert na een jaar verdwenen te zijn geweest, is hij niet meer de oude. Hij heeft agressieve uitbarstingen en praat in onheilspellende raadsels. Wat Justin en zijn vrienden niet weten, is dat deze raadsels waarschuwingen zijn. Hun staat hetzelfde lot als Zee te wachten. Na een spelletje Verstoppertje verdwijnen de kinderen een voor een.

>> Kijk hier voor meer informatie over Horrorland 1 - Het poppenhuis.