'Het poppenhuis', het eerste deel in de serie Horrorland, verschijnt in juni


Deze zomer verschijnt bij uitgeverij Kluitman Het poppenhuis, de eerste titel in de nieuwe, spannende horrorserie voor 10+: Horrorland. Na het jarenlange succes van onder andere de Kippenvel-serie (meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht in Nederland) vindt Kluitman het weer tijd om te griezelen. Lezers vanaf tien jaar zullen op het puntje van hun stoel zitten met deze boeken, geschreven door horrormaster K.R. Alexander.

Josie verhuist samen met haar moeder en zusje Anna naar haar oma, die aan de rand van een bos woont. Oma Jeannie houdt er wel een paar rare regels op na. Laat nooit de ramen openstaan als het donker is. Neem geen poppen mee het huis in. En ga nooit, maar dan ook nooit, naar het huis in het bos. Maar wat als Josies nieuwe beste vriendin Vanessa precies in dat ene huis in het bos blijkt te wonen? Wat volgt, is een bloedstollend verhaal over vriendschap, zwarte magie en heel veel angstaanjagende poppen.

Spookachtige horrorverhalen
K.R. Alexander is het pseudoniem van fantasyschrijver Alex R. Kahler. Onder de naam K.R. Alexander schrijft hij spookachtige horrorverhalen, bestemd voor jonge lezers die op zoek zijn naar enge en spannende boeken. The Collector (de Engelse editie van Het poppenhuis) heeft in 2019 de Ohio Buckeye Children’s & Teens Book Award gewonnen.

>> Kijk hier voor meer informatie en om Het poppenhuis alvast te reserveren