Het spannende slot van de succesvolle Droompaarden-serie verschijnt binnenkort


Het tiende en daarmee laatste boek in de prachtige serie Droompaarden van auteur Gertrud Jetten verschijnt binnenkort bij uitgeverij Kluitman. In Mijn eigen droompaard (8+) doet Emma er alles aan om haar favoriete pony niet te verliezen.

Alle paardendromen komen uit in de serie Droompaarden van Gertrud Jetten. Emma, de hoofdpersoon, spaart beeldjes van paarden. Als ze naar die beeldjes kijkt, gebeurt er iets raars: ze komt terecht in de wereld van dat paard; een prachtig showpaard of een miniveulen... En iedere keer blijkt dat Emma een belangrijke rol speelt in een avontuur in de wereld van dat paard.

MIJN EIGEN DROOMPAARD
Door alle avonturen die Emma heeft meegemaakt, kan ze steeds beter omgaan met haar lievelingspony Espresso. Ze is een van de weinige kinderen op de manege die op hem kan rijden, want Espresso is een gevoelige en temperamentvolle pony. Helaas is het geduld van de manege-eigenaar met Espresso helemaal op.

Ze wil hem zelfs verkopen. Emma is totaal in paniek. Ze wil Espresso niet kwijtraken! Maar haar ouders vinden een eigen paard veel te duur en bovendien is Espresso volgens hen gevaarlijk. Hoe moet Emma dit oplossen? Is er een droompaard dat haar kan helpen?

GERTRUD JETTEN
Gertrud Jetten is een van de bekendste paardenboekenschrijvers van Nederland. Naast Droompaarden schrijft ze nog steeds nieuwe delen in de succesvolle ponyserie Manege de Zonnehoeve. Daarnaast zijn haar grappige boeken over een meisje dat in een pony verandert in korte tijd heel populair geworden: Help, ik ben een pony! en Help, waar is mijn pony? Gertrud heeft zelf ook paarden en is vooral gek op IJslanders.

INA HALLEMANS
Ina heeft al veel kinderboeken geïllustreerd. Vooral dier- en natuurillustraties tekent ze als de beste. Dankzij haar tekeningen komen dieren echt tot leven. Voor Kluitman heeft Ina al meer dan 30 boeken geïllustreerd!

> Kijk hier voor meer informatie over Mijn eigen droompaard.