Het smerigste boek voor de allerergste viezeriken verschijnt binnenkort bij uitgeverij Kluitman


In november verschijnt bij uitgeverij Kluitman Het handboek voor viezeriken, een humoristisch en kleurrijk boek voor viespeuken van elke leeftijd. Boordevol smerige weetjes, rare records en vieze moppen. Eerder verscheen van Sanne de Bakker het succesvolle Alles wat je moet weten over scheten.

Heb je er wel eens over nagedacht hoe vies mensen zijn? Of dieren? Vast niet! Anders zou je nooit meer je mobieltje aanraken, op een vreemd toilet gaan zitten of naar het zwembad gaan. Toch is het leuk om erbij stil te staan. Én interessant. Want jijzelf bestaat ook uit vocht, slijm, snot, bloed, uitwerpselen en ander smerig weefsel. Het handboek voor viezeriken staat vol met weetjes, records, moppen, dilemma’s en vieze feiten.

SANNE DE BAKKER
Sanne de Bakker heeft al ruim 45 boeken boeken op haar naam staan waaronder Alles wat je moet weten over scheten en de succesvolle AVI-serie ‘Het kleine draakje’. Naast schrijven geeft Sanne muzikale voorstellingen op scholen en in bibliotheken, is ze docent jeugdboeken schrijven aan de Schrijversvakschool en schrijft ze boeken voor het onderwijs.

WILBERT VAN DER STEEN
Wilbert van der Steen begon zijn carrière als illustrator en cartoonist bij diverse Nederlandse en buitenlandse uitgeverijen. In 2017 won hij met zijn graphic novel Zon de Willy Vandersteenprijs en de prijs voor Album van het Jaar, uitgereikt door Het Stripschap. Wilberts illustraties kenmerken zich door humor, beweging en een beperkt kleurpalet. Voor Kluitman illustreerde hij eerder Billy de binnenjongen.

 

> Kijk hier voor meer informatie over Het handboek voor viezeriken.