Het hilarische Lees dit boek niet!, van Bart Meijer en Michiel Eijsbouts, verschijnt in september


In september verschijnt bij uitgeverij Kluitman Lees dit boek niet! (10+), geschreven door Bart Meijer en Michiel Eijsbouts. Deze auteurs maken en presenteren samen de Beste Vrienden Quiz en weten als geen ander hoe ze de doelgroep kunnen boeien en entertainen. In dit boek staat alles wat je niet wilt weten, maar tóch wilt lezen.

Wat niet mag, wil je doen. En wat je niet mag horen, wil je weten. Dat is het uitgangspunt van dit smakelijke boek vol gekke, vieze, vervelende en onzinnige weetjes en grappen. Een opeenstapeling van opmerkelijke feiten die je vertrouwen in de mensheid en het dierenrijk niet doen vergroten en je vertwijfeld achterlaten over de zin en onzin van het leven. Maar toch toveren de auteurs een glimlach op je gezicht. Michiel en Bart schrijven alles met een flinke dosis humor en ongezond verstand!

BART MEIJER
Bart Meijer schrijft, regisseert, produceert en presenteert voor onder andere Het Klokhuis en de Beste Vrienden Quiz. Sinds kort is hij ook eindredacteur bij Het Klokhuis. Samen met Michiel heeft hij een quizbedrijf, waarmee zij persoonlijke, op maat gemaakte quizzen organiseren en een florisserende bingobusiness.

MICHIEL EIJSBOUTS
Michiel Eijsbouts is bij kinderen vooral bekend als Tonnie van der Neut, de vaste sidekick van presentator Bart in de Beste Vrienden Quiz. Naast het maken van deze populaire tv-quiz, houdt Michiel zich vooral bezig met schrijven. Dat doet hij in opdracht van onderwijsinstellingen, media, reclamefirma’s en bedrijven. Ook publiceerde hij twee romans voor volwassenen. Samen met Bart heeft hij een quiz- en bingobedrijf.

TON DE BREE
Ton de Bree heeft van zijn hobby en talent zijn werk gemaakt zonder ooit een officiële opleiding te hebben gevolgd. Hij heeft al heel veel kinderboeken geïllustreerd, waaronder voor Kluitman diverse Allesboeken en de 1001 weetjes-serie. De tekeningen van Ton de Bree zijn scherp en humoristisch.

> Kijk hier voor meer informatie over Lees dit boek niet

Foto: Lizzy Ann fotografie.