Grappige gids verschijnt over het geheime leven van dieren


Volgende week verschijnt de grappige, geïllustreerde gids Het geheime leven van dieren bij uitgeverij Kluitman. Een vrolijk en informatief boek voor jong en oud, vol met onverwachte feiten en verborgen vindingrijkheid uit het dierenrijk. De vertaling is van Jan Paul Schutten.

Het dierenrijk zit vol met verrassingen en hoe meer we ontdekken, hoe meer we erachter komen hoe vindingrijk en creatief dieren kunnen zijn. Sommige zijn zo slim of handig dat je het bijna niet kunt geloven. Wist je bijvoorbeeld dat gordeldieren een ingebouwd reddingsvest hebben? En dat wombats hun vijand buiten de deur houden met hun eigen dikke billen? In dit boek vind je de leukste feitjes over het fascinerende dierenrijk.

Tweemaal de Gouden Griffel
Jan Paul Schutten is een succesvol kinderboekenauteur met inmiddels meer dan 40 boeken op zijn naam. Hij heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder tweemaal de Gouden Griffel. Zijn boeken worden veelvuldig vertaald. Bij uitgeverij Kluitman verscheen onder andere het boek Superslimme dieren.

BAFTA Award
Greg McLeod illustreert, animeert en regisseert. Samen met zijn broer vormt hij het duo The Brothers McLeod en zo zijn ze meerdere keren genomineerd voor een BAFTA Award. Met hun BBC Learning-film Quiff and Boot wonnen ze een BAFTA Children´s Award.

>> Kijk hier voor meer informatie over Het geheime leven van dieren en om dit boek te reserveren