Gezocht: de grootste Kameleonfan


Is ‘Hielke’ of ‘Sietse’ jouw middle name en verzamel je alles wat met de bekende broers Klinkhamer te maken heeft? Misschien ben jij dan wel de grootse Kameleonfan van Nederland en België. Een wapenfeit dat je dit jaar mooie prijzen kan opleveren!

Dit jaar is het precies 75 jaar geleden dat het eerste Kameleon-boek verscheen. Uitgeverij Kluitman viert dat met een speciale jubileumuitgave van dit boek, die komende zomer verschijnt.

Fantastisch prijzenpakket
Maar dat is nog niet alles: Kluitman en het Kameleondorp zetten dit jaar de grootste Kameleonfan in het zonnetje! Niet alleen krijgt deze allergrootste Hielke & Sietsefan een plekje IN het jubileumboek, hij of zij ontvangt ook nog eens een fantastisch Kameleonprijzenpakket én wordt met 3 vrienden in de watten gelegd in het Kameleondorp in Terherne.

Wedstrijd
Vele Kameleonfans hebben de afgelopen periode prachtige foto's ingestuurd van hun Kameleon-verzameling! Nu de inzendtermijn verstreken is, gaat de jury zich over alle inzendingen buigen. Meer informatie over wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt, vind je binnenkort op deze webpagina.