Eerste deel in de vrolijke serie ‘Help we hebben een dierentuin!’ van Marlies Slegers verschijnt in juli


Help, we hebben een dierentuin!’ is een nieuwe, vrolijke serie voor lezers vanaf 8 jaar van de hand van bestsellerauteur Marlies Slegers. Het eerste deel, Een krokodil als hoofdprijs, verschijnt in juli. Het boek is geïllustreerd door Iris Boter.

Sem en zijn opa zijn in de dierentuin. Net als ze naar huis willen gaan, vindt er een loterij plaats. Sem heeft het winnende lot in handen! Zijn prijs is een grote verrassing en zal de volgende dag thuis worden bezorgd…

Wat Sem en zijn opa dan nog niet weten, is dat de dierentuin op het punt van sluiten staat. En de eigenaar moet zo snel mogelijk van alle dieren af. Vooral van de grote, wilde beesten … Wat moeten Sem en zijn familie doen als er de volgende dag een reusachtige krokodil in de tuin wordt afgeleverd?

Meer dan veertig boeken
Marlies Slegers groeide op in Indonesië. Op haar 18e kwam ze terug naar Nederland en daar begon haar carrière als schrijver. Eerst voor volwassenen, maar toen ze zelf kinderen kreeg, begon ze jeugdboeken te schrijven en daar is ze nooit meer mee gestopt! Inmiddels zijn er meer dan veertig boeken van haar verschenen, waaronder de populaire series ‘Gezocht: normale ouders!’, ‘Hockeylove’ en de spannende novelles #SweetSixteen en Grenzeloos.

Illustrator en schrijver
Iris Boter heeft als illustrator én schrijver al aan meer dan 150 boeken gewerkt. Ze combineert tekenen op papier graag met werken op de computer. Ze heeft onder andere de populaire series ‘Juf Braaksel’ en ‘De bende van De Korenwolf’ geïllustreerd.

>> Kijk hier voor meer informatie over Een krokodil als hoofdprijs en om dit boek alvast te reserveren.