Eerste boek van populair character Ellie de Olifant verschijnt in mei bij uitgeverij Kluitman


Half mei verschijnt het allereerste boek van het succesvolle character Ellie de Olifant. Ontdek de seizoenen is een rijk geïllustreerd kartonboek voor peuters, waarin ze kunnen kijken, zoeken en ontdekken aan de hand van verschillende zoekplaten.

Ellie de Olifant is nieuwsgierig en beleeft daardoor de grappigste en soms bizarre momenten. Met haar speciale slurf kan ze wonderen laten gebeuren. Het kartonboek Ontdek de seizoenen bevat acht verschillende zoekplaten waarop kinderen kunnen kijken, zoeken en ontdekken. Ze ontdekken niet alleen de seizoenen, maar ook de geweldige en magische wereld van Ellie de Olifant.

ZAPPELIN
Sinds maart 2020 wordt Ellie de Olifant elke dag uitgezonden op NPO Zappelin. De 180 geanimeerde gifs van Ellie de Olifant zijn erg populair en het aantal kijkers groeit enorm. Sinds de start, vorig jaar, staat de teller al op meer dan 61 miljoen views. Ook vanuit het buitenland is er al veel interesse getoond voor dit populaire character. Het tweede seizoen wordt sinds maart 2022 uitgezonden op NPO Zappelin.

ELLEN LANGEDAM
Art Wise, het ontwerp- en productiebedrijf van Ellen Langendam, zet zich met haar expertise in characterdesign in om een ​​glimlach op ieders gezicht te krijgen. Haar ontwerpen kenmerken zich door de herkenbaarheid en eenvoud. Haar nieuwste personage, Ellie de Olifant, is speciaal ontworpen voor het jongste publiek. Art Wise is de producent van de animatieserie, die zeer goed werd ontvangen door de Nederlandse Publieke Omroep: NPO.

Klik hier voor meer informatie over Ellie de OlifantOntdek de seizoenen