Een nieuwe spannende thriller van YA-auteur Jennefer Mellink verschijnt in maart bij uitgeverij Kluitman


ALKMAAR – In april verschijnt bij uitgeverij Kluitman de thriller-novelle Opgepast! (14+) van auteur Jennefer Mellink. Wat gebeurt er als verliefdheid een obsessie wordt? Een verhaal waarin niets is wat het lijkt.

OPGEPAST!

De zestienjarige Benthe leidt eigenlijk een heel normaal leven. Ze is gek op haar vriendinnen en druk met school, werk en jongens. Wat ze niet weet, is dat ze in de gaten wordt gehouden. Iemand heeft het op haar gemunt. Op een avond loopt Benthe na haar werk over een bospad naar huis. Plotseling bekruipt haar het gevoel dat ze niet alleen is. Te laat realiseert ze zich dat ze in gevaar is. Dan voelt ze een ijskoude hand op haar mond…

NOVELLES
Kluitman geeft novelles uit voor jongeren (12+ en 14+). Dit zijn mooie, gebonden, spannende boeken, met een verkoopprijs van onder de € 10,-. Hiermee probeert de uitgeverij jongeren te verleiden tot het lezen van meer boeken. Niet te dik, wél boeiend. Inmiddels zijn er van de Kluitman-novelles al meer dan 20.000 exemplaren verkocht.

JENNEFER MELLINK
Jennefer Mellink is opgegroeid in Leusden. Haar debuuttitel Gebroken werd in 2014 door Hebban genomineerd voor Beste Young Adult Thriller 2014. Jennefer schreef vervolgens nog drie YA-thrillers: Kwaad bloed, Gevarenzone en Vermoorde onschuld.

>Kijk hier voor alle informatie over Opgepast!