Hét doeboek voor paardenliefhebbers: Mijn allerliefste paard en ik


In juni verschijnt de nieuwe must-have voor paardenliefhebbers bij uitgeverij Kluitman. Mijn allerliefste paard en ik (7+) van Arja Veentjer is een doeboek vol tips, testjes, puzzels en DIY’s, waarmee elke paardenfan zich de hele zomer kan vermaken.

Het vrolijk geïllustreerde Mijn allerliefste paard en ik is een groot formaat doeboek en bevat kleurplaten, recepten, lastige dilemma’s, quizjes en eindeloze invullijstjes. De prachtige illustraties van Samantha Loman kunnen ook goed gebruikt worden als posters. Met meer dan 100 opdrachten is dit boek onmisbaar voor elke paardenfan.

Arja Veentjer
Arja werkte jarenlang als redacteur en marketeer bij uitgeverij Kluitman. Haar vrije tijd brengt ze als paardenliefhebber door met haar lieve IJslander Gandur. Daarnaast is ze een creatieveling en houdt ze van knutselen, bakken en breien. Inspiratie voor dit creatieve paardenboek had Arja dus genoeg!

Samantha Loman
Samantha studeerde Illustratie aan de Willem de Kooning Academie en Art & Design aan de University of Hertfordshire. Haar allereerste kinderboek illustreerde ze in 2004 voor Kluitman en sindsdien werkt ze fulltime als illustrator en grafisch vormgever voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Ze ontwerpt en illustreert onder andere boeken, stationery, behang en andere producten.

> Kijk hier voor meer infomatie over Mijn allerliefste paard en ik