De wereld van paardengame Star Stable komt tot leven in nieuw boek


In februari verschijnt bij uitgeverij Kluitman Het eiland van de paarden, geschreven door Helena Dahlgren. Het eerste deel in de meeslepende en fantasierijke trilogie ‘Soul Riders’ brengt de wereld van de online paardengame ‘Star Stable’ tot leven. In Nederland zijn er ruim 35.000 spelers van de game per maand.

In dit eerste deel, Het eiland van de paarden, wordt het verhaal verteld van wat er aan de game vooraf is gegaan.

HET EILAND VAN DE PAARDEN
Lisa verhuist met haar vader naar het eiland Jorvik, maar daar aangekomen merkt ze meteen dat er iets vreemds aan de hand is. Er gebeuren mysterieuze dingen die Lisa niet kan verklaren en onbedoeld raakt ze samen met haar drie nieuwe vriendinnen betrokken bij een eeuwenoude strijd, een strijd die de vier meiden en hun paarden in groot gevaar brengt…

STAR STABLE
Star Stable is een online game, waarin spelers paarden kunnen verzorgen en avonturen beleven op het eiland Jorvik. Wereldwijd zijn er zo’n 15 miljoen spelers uit 180 verschillende landen actief. In Nederland zijn dat er maandelijks ruim 35.000. De Star Stable-wereld wordt nu uitgebreid met de Soul Riders-trilogie, die inmiddels in zes landen verschijnt.

HELENA DAHLGREN
Helena Dahlgren is een Zweedse auteur, vertaler en blogger. Ze heeft boeken voor zowel volwassenen als kinderen uitgebracht. Van de boeken over de Soul Riders zijn er in Zweden al meer dan 40.000 exemplaren verkocht en deel één werd genomineerd voor de Storytel Awards en de Crimtetime Award 2019 / Best Children’s Book in Zweden.

> Kijk hier voor meer informatie over Het eiland van de paarden.