De waanzinnige wetenschap van werkelijk alles verschijnt in maart


Op 15 maart verschijnt bij uitgeverij Kluitman een nieuw deel in de Waanzinnig om te weten-serie. Na het succesvolle De gruwelijke geschiedenis van de hele wereld verschijnt nu De waanzinnige wetenschap van werkelijk alles (8+), geschreven door Nick Arnold, met illustraties van Tony de Saulles. Een informatief boek met allerlei verbluffende feitjes en weerzinwekkende weetjes over de wetenschap.

Dit boek neemt je mee op reis van het allerkleinste atoom naar het allerdiepste zwarte gat en van de oerknal naar de verre toekomst. Je ontdekt alles over de tijd van de dinosaurussen, vliegt door het heelal en neemt een duik in de ingewanden van het menselijk lichaam. Aangevuld met hilarische illustraties, grappen en weetjes verandert dit boek iedere lezer in een waanzinnige wetenschapper.

NICK ARNOLD
Nick Arnold schreef al van kleins af aan over waanzinnige onderwerpen – hoe gruwelijker, hoe beter. Inmiddels heeft hij vele Waanzinnig om te weten-titels op zijn naam staan.

TONY DE SAULLES
Tony de Saulles is kinderboekenschrijver en illustrator. Veel boeken uit de Waanzinnig om te weten-serie zijn door hem geïllustreerd.


>> Kijk hier voor meer informatie over De waanzinnige wetenscahp van werkelijk alles