In september verschijnt 'De waanzinnige wetenschap over jou'


Rond 20 september verschijnt bij uitgeverij Kluitman weer een nieuw deel in de Waanzinnig om te weten-serie. Na het succesvolle De gruwelijke geschiedenis van de hele wereld en De waanzinnige wetenschap van werkelijk alles verschijnt nu De waanzinnige wetenschap over jou (8+), geschreven door Nick Arnold, met illustraties van Tony de Saulles.

In De waanzinnige wetenschap over jou ga je op stap met drie wetenschappers die antwoord geven op alle vragen over het menselijk lichaam.

Weet je eigenlijk wel wat jouw lichaam allemaal doet en kan, zonder dat je het in de gaten hebt? Ontdek bijvoorbeeld waarom je om drie uur ’s nachts beter geen rekensommen kunt maken, hoeveel bacteriën er tussen je tanden glibberen en waarom in slaap vallen tijdens de les best handig kan zijn. Na het lezen van dit boek weet je alles over jouw bedrijvige lijf! De informatie wordt aangevuld met leuke quizzen, maffe opdrachten en kleurrijke illustraties.

NICK ARNOLD
Nick Arnold schreef al van kleins af aan over waanzinnige onderwerpen – hoe gruwelijker, hoe beter. Inmiddels heeft hij vele Waanzinnig om te weten-titels op zijn naam staan. Als hij geen waanzinnige boeken schrijft geeft Nick les aan volwassenen.

TONY DE SAULLES
Tony de Saulles is kinderboekenschrijver en illustrator. Veel boeken uit de Waanzinnig om te weten-serie zijn door hem geïllustreerd.


>> Kijk hier voor meer informatie over De waanzinnige wetenschap over jou.