De nieuwe YA-thriller van Jonge Jury Debuutprijs-winnaar Nadine Swagerman verschijnt in april bij uitgeverij Kluitman


ALKMAAR – Maar ik ben jou niet (14+) is een beklemmende thriller van YA-auteur Nadine Swagerman en onderdeel van de Kluitman-novellelijn. Met haar eerste thriller Eén waarheid won Nadine de Jonge Jury Debuutprijs.

MAAR IK BEN JOU NIET
De zestienjarige Jamie moet erg wennen aan haar nieuwe leven bij de familie Mulder. Gelukkig kan ze het goed vinden met hun eigenzinnige dochter Mira, die haar op sleeptouw neemt. Toch blijft haar verleden haar achtervolgen en denkt ze steeds aan die vreselijke gebeurtenis, waar ze zelf misschien wel schuld aan heeft. ’s Nachts houden rare geluiden haar wakker en ziet ze een gestalte rond het huis dwalen. Is Jamie bij de familie Mulder wel veilig?

NOVELLES
Kluitman geeft novelles uit voor jongeren (12+ en 14+). Dit zijn mooie, gebonden, spannende boeken, met een aantrekkelijke verkoopprijs van onder de € 10,-. Met de novellelijn probeert de uitgeverij jongeren te verleiden tot het lezen van meer boeken. Niet te dik, wél boeiend. Inmiddels zijn er van de Kluitman-novelles al meer dan 20.000 exemplaren verkocht.

NADINE SWAGERMAN
Als zevenjarig meisje droomde Nadine er al van om schrijfster te worden. In 2018 kwam haar droom uit toen haar debuut Eén waarheid bij Kluitman verscheen. Met dit boek heeft Nadine de Jonge Jury Debuutprijs gewonnen. Naast het schrijven van spannende thrillers, heeft Nadine ook haar eigen tekstbureau, waar ze tekstschrijver is. 

>Kijk hier voor meer informatie over Maar ik ben jou niet