De intrigerende nieuwe novelle ‘In de schijnwerpers´ verschijnt in januari 2024 bij uitgeverij Kluitman


Begin 2024 verschijnt de nieuwste novelle in de Kluitman-novellereeks. In de schijnwerpers, van auteur Mandy Pijl, gaat over Flynn (15) die noodgedwongen samen met zijn vader als clownsduo werkt. Maar dan ontdekt Flynn dat zijn vader iets ergs heeft gedaan...

De Kluitman-novellereeks bestaat uit spannende, gebonden boeken die aansluiten op de leefwereld van jongeren en geschreven zijn door aansprekende auteurs. In de schijnwerpers is de 25e novelle in de reeks, waarvan er al bijna 100.000 exemplaren zijn verkocht.

IN DE SCHIJNWERPERS
Flynn en zijn vader vormen een clownsduo. Niet omdat Flynn dat nou zo leuk vindt, maar zo kan hij er tenminste voor zorgen dat zijn impulsieve, alcoholistische vader de klussen niet verpest. Ze hebben het geld namelijk hard nodig…
Er hangt dan ook veel af van hun nieuwste klus: de verjaardag van het dochtertje van een bekende zanger. Maar als Flynn ontdekt dat zijn vader iets ergs heeft gedaan en niemand de jarige kan vinden, is het aan Flynn om het probleem op te lossen; zijn toekomst staat immers op het spel.

MANDY PIJL
Mandy Pijl schrijft onder meer boeken voor kinderen die net leren lezen. De Kluitman-novelle is haar Young Adult-debuut. Als Mandy niet bezig is met kinderboeken schrijven, geeft ze les op scholen in het schrijven van verhalen en gedichten. Ook werkt ze als freelance journalist.

Klik hier voor meer informatie over In de schijnwerpers.