Onmisbaar in lockdowntijden: Het briljante boek vol dingen om binnen te doen


Wat moet je doen als je school is gesloten en de regering zegt dat je zoveel mogelijk thuis moet blijven? Na een tijdje word je gamen en YouTube-filmpjes kijken ook weleens zat. Zonde om je dan te gaan zitten vervelen! Ontdek liever of yakpolo een echte sport is of laat je vrienden raden hoeveel winegums de Eiffeltoren hoog is.

Het briljante boek vol dingen om binnen te doen staat vol met hilarische feitjes, spelletjes, quizzen en creatieve bezigheden om je urenlang mee te vermaken. Perfect voor nu je verplicht thuis moet blijven, maar ook voor lange reizen, vakanties, regenachtige dagen of ieder ander moment waarop je even niks te doen hebt.

ANDY SEED
Andy Seed schrijft boeken voor kinderen en volwassenen, en het is zijn doel om zo veel mogelijk kinderen aan het lezen te krijgen. Hij houdt van grappige dingen, wat ook terug te zien is in zijn boeken. Hij is daadwerkelijk een keer over een bananenschil uitgegleden, verkocht vroeger encyclopedieën van deur tot deur en is dol op kaas. Hij woont in Engeland aan de rand van het Forest of Dean.

> Bestel hier Het briljante boek vol dingen om binnen te doen. Het kost slechts € 12,99!