Bloedstollend spannend nieuw boek verschijnt in Horrorland-serie van Kluitman


Dit najaar kan iedereen van tien jaar en ouder weer griezelen bij een nieuw deel in de serie Horrorland van uitgeverij Kluitman. Angstgolven is het jeugddebuut van de Canadese Trevor Henderson, die ook de enge illustraties voor het boek maakte. Het boek is vanaf 16 november overal verkrijgbaar.

In het stadje Beacon Point gaan al jaren gruwelijke legendes rond. Verdwijningen zijn hier de normaalste zaak van de wereld en regelmatig worden er allerlei vreemde wezens gespot. De meeste inwoners lijken het niet eens te merken. Andere praten er liever niet over. Maar dan komt er een groepje kinderen oog in oog te staan met de walgelijke verschrikkingen die zich in hun stadje schuilhouden. Ze zullen moeten samenwerken om de aanwijzingen op te volgen en een huiveringwekkend geheim te ontrafelen – voor het hen zal verslinden.

TREVOR HENDERSON
Trevor Henderson is een groot horrorliefhebber. Hij komt uit Canada en staat daar vooral bekend om zijn griezelige illustraties. Nu heeft hij zijn talent en fantasie samengebracht in zijn eerste jeugdboek Angstgolven, waarvoor hij zelf de illustraties heeft gemaakt.

> Kijk hier voor alle informatie over Angstgolven.
> Kijk hier voor alle informatie over de serie Horrorland