Bestsellerauteur Chariva komt voorjaar 2021 met koesterboek voor ouder en kind


In het voorjaar van 2021 verschijnt bij uitgeverij Kluitman De Club van Ons, een prachtig uitgevoerd koesterboek voor ouder en kind, bedacht en geschreven door bestsellerauteur Chariva (Sinterklaas voor grote kinderen), met illustraties van Silvana, van Studio Silvana.

De Club van Ons is een heel speciaal verbond. De leden leren elkaar écht kennen. En dit boek is waar ze elkaar ontmoeten. Maar wel in het geheim. Want De Club van Ons is alleen voor leden. En die leden… dat zijn moeder en zoon, of vader en dochter. Of andersom.

Invulboek
In dit prachtige invulboek kunnen ouder en kind elkaar vragen stellen, antwoorden geven en geheimen onthullen. Ook is er ruimte voor foto’s, knutseldingen, brieven en andere mooie herinneringen. Je mag erin schrijven wat en wanneer jij wilt. De enigen die het lezen zijn de clubleden. Dat maakt dit boek zo bijzonder en verbindend.

Kluitman-uitgever Mariska Budding: ‘Het is een tijd waarin mensen meer stilstaan bij wat er echt belangrijk is in het leven en het fijn vinden om met iets waardevols bezig te zijn. Chariva bedacht dit boek voor ouder en kind om de band te versterken en om meer van elkaar te weten te komen. Silvana van Studio Silvana verzorgt bij dit concept prachtige illustraties die van het boek een waar feestje maken, elke keer als je het in handen hebt.’

Orthopedagoog Mariëlle Beckers: ‘Een goede en leuke manier om samen dieper op onderwerpen in te gaan die soms lastig te bespreken zijn. Een waardevol boek, niet alleen voor nu, maar zeker ook voor later.’

Liefdevolle boeken
Chariva maakt de wereld graag mooier, begrijpelijker en overzichtelijker met liefdevolle boeken. Schrijven doet ze al zo lang ze zich kan herinneren. Het begon met gedichten en korte verhalen. In 2015 verscheen haar eerste kinderboek: Sinterklaas voor grote kinderen. Hiermee won ze de Hotze de Roosprijs en het werd een regelrechte klassieker: inmiddels zijn er al 20.000 exemplaren van verkocht.

Vrolijke en uitnodigende illustraties
Silvana van StudioSilvana is een illustrator en designer die zich heeft gespecialiseerd in vrolijke en uitnodigende illustraties en ontwerpen, die zowel jong als oud aanspreken. Haar passie is altijd illustreren geweest, maar haar liefde voor alles wat met visueel ontwerpen te maken heeft, is oneindig. Met verschillende texturen, speelse patronen en sfeervolle kleurenpaletten creëert Silvana dan ook voor ieder wat wils.