Aangrijpende queer-roman van Nadine Swagerman verschijnt in februari bij uitgeverij Kluitman


Op 14 februari verschijnt bij uitgeverij Kluitman de nieuwe, aangrijpende YA-roman van Jonge Jury Debuutprijswinnaar Nadine Swagerman. Aan de andere kant van geluk is een verhaal over rouw, angst en verdriet, over vriendschap en groei, maar vooral een verhaal over liefde.

AAN DE ANDERE KANT VAN GELUK
Isa en Gwen hebben ieder hun eigen reden om hulp te zoeken. Isa rouwt om het verlies van haar broer Felix en bij Gwen thuis is de situatie onhoudbaar geworden door de scheiding van haar ouders. De meiden leren elkaar kennen tijdens groepstherapie en trekken al snel samen op. Ze vinden troost bij elkaar en er ontstaat een bijzondere band, die verdergaat dan vriendschap. Wanneer Gwen een vreselijke ontdekking doet, is het nog maar de vraag of hun relatie dit zal overleven.

Aan de andere kant van geluk is een klein kunstwerkje. Een verhaal om helemaal in op te gaan. Puur, kwetsbaar en meeslepend. Ik ben zeer onder de indruk!’Judith Visser

NADINE SWAGERMAN
Nadine Swagerman droomde er als zevenjarig meisje al van om schrijfster te worden. Nadine stond in de finale van twee schijfwedstrijden en in 2018 kwam haar droom uit toen haar debuut Eén waarheid bij uitgeverij Kluitman verscheen. Met dit boek heeft ze de Jonge Jury Debuutprijs 2019 gewonnen. In 2020 verscheen haar novelle Maar ik ben jou niet. Naast het schrijven van verhalen, werkt Nadine als tekstschrijver voor haar eigen tekstbureau.

Klik hier voor meer informatie over Aan de andere kant van geluk en om het boek alvast te bestellen