Aangrijpende novelle 'Grenzeloos' van Marlies Slegers snijdt actuele thema’s aan


Begin september verschijnt de nieuwe novelle van Marlies Slegers. Grenzeloos (14+) is een beklemmend verhaal over seksueel overschrijdend gedrag, schuld en grenzen. Een actueel boek dat lezers aanzet tot nadenken en discussie.

Na een feestje bij de populaire Dox thuis wordt de 16-jarige Tabitha brak wakker. Haar hele lichaam doet zeer en ze kan zich nog nauwelijks iets van de avond herinneren. Langzaam komen er flarden terug, beelden van haar en Dox achter een schuurtje. Ze lachten, ze flirtten, ze dronken… en wat nog meer? In de dagen daarna gaan er op school roddels rond over wat er gebeurd zou zijn achter het schuurtje. De ex van Dox beweert zelfs dat er een filmpje is gemaakt en dreigt om dat te verspreiden. Tabitha móét het filmpje te pakken krijgen en met eigen ogen zien wat er die avond gebeurd is, maar wil ze dat wel weten?

MARLIES SLEGERS
Marlies Slegers groeide op in Indonesië. Op haar achttiende kwam ze terug naar Nederland en hier begon ze haar carrière als schrijver. Inmiddels heeft ze meer dan veertig boeken geschreven, voor zowel volwassen als kinderen en tieners. Voor Kluitman schreef ze onder andere de series Hockeylove, Gezocht: normale ouders en de spannende novelle #SweetSixteen.

NOVELLES
Kluitman geeft novelles uit voor jongeren (12+ en 14+). Dit zijn mooie, gebonden, spannende boeken, met een aantrekkelijke verkoopprijs van onder de € 10,-. Met de novellelijn wil de uitgeverij jongeren verleiden tot het lezen van meer boeken. Niet te dik, wél boeiend. Inmiddels zijn er van de Kluitman-novelles al meer dan 20.000 exemplaren verkocht.

>> Kijk hier voor meer informatie over Grenzeloos.
>> Kijk hier voor meer informatie over de Kluitman-novelles.