8 kinderboeken van filosoof Stine Jensen (Kluitman) verkocht aan het buitenland


Het succes van de filosofische kinderboeken van Kluitman gaat de grens over! Maar liefst acht titels van de populaire filosoof Stine Jensen zijn verkocht aan het buitenland. Zeven titels zijn vertaald naar het Chinees en twee titels naar het Koreaans. In Nederland zijn van Jensens (kinder)boeken en kaartenboxen meer dan 100.000 exemplaren verkocht. 

In 2014 verscheen Stine Jensens eerste kinderboek: Lieve Stine, weet jij het?dat het jaar erop bekroond werd met een Zilveren Griffel. Alles wat ik voel stond wekenlang bovenaan op de Kinderboekenbestsellerlijst en Alles wat was werd getipt door het DWDD Boekenpanel. Hoe voed ik mijn ouders op? schreef ze samen met Frank Meester (illustraties Hugo van Look) en is één van de thematitels van de komende Kinderboekenweek. 

Eind oktober verschijnt haar nieuwste boek Alles wat (niet) mag. Dit boek schreef Stine Jensen samen met Ellie Lust. De illustraties zijn van Marijke Klompmaker. 

STINE JENSEN
Stine Jensen, geboren in Denemarken maar opgegroeid in Nederland, is filosoof, schrijver en programmamaker. Voor en met kinderen schrijft ze boeken over zaken als gevoelens, opvoeden, identiteit en geluk. Ook schrijft ze inspirerende boeken voor volwassenen. Stine is in 2022 benoemd tot bijzonder hoogleraar Publieksfilosofie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

stinejensen.nl 
lievestine.nl
Twitter: @Stine_Jensen

China

Lieve Stine, weet jij het?
Alles wat ik voel
Feestje in mijn hoofd
Vriendschap is alles
Hoe voed ik mijn ouders op?
Alles wat was
Alles over wie ik ben

Zuid-Korea

Vriendschap is alles
De filotective

 

Foto Stine Jensen: @ Martijn Steiner Lovisa