Kluitman komt dit najaar met spraakmakend sinterklaasboek voor grote kinderen

Met illustraties van het voor een Oscar genomineerde trio: Job, Joris & Marieke

Uitgeverij Kluitman heeft zojuist een overeenkomst gesloten met Chariva, auteur en bedenker van het unieke SINTERKLAAS voor grote kinderen. In dit (voorlees)boek wordt op speelse wijze het grote geheim van Sinterklaas onthuld. De illustraties zijn gemaakt door Job, Joris & Marieke, die vorig jaar werden genomineerd voor een Oscar voor hun korte animatie ‘A short Life’. SINTERKLAAS voor grote kinderen verschijnt in oktober.

Sinterklaas voor grote kidneren

Sinterklaas voor grote kinderen

SINTERKLAAS VOOR GROTE KINDEREN
In dit ludieke boek komt naar voren wie Sinterklaas écht was, welke wonderen hij verrichtte en waarom hij heilig werd verklaard. Daarnaast zorgt het ervoor dat de waarheid geen koude douche wordt, maar een uitermate zachte landing. Een die het kind recht doet.

SINTERKLAAS voor grote kinderen geeft het sinterklaasfeest een onverwachte, extra dimensie en zal het onthullen van het geheim voor veel ouders gemakkelijk maken.

Uitgever Mariska Budding: ‘Bij het openen van het bestand was het meteen duidelijk: dit is uniek, dit moeten we uitgeven! Dit is hét boek waar iedere ouder op zit te wachten.’

‘Grotere kinderen betrekken in het geheim van Sinterklaas. Samen met de volwassenen de mooie magie voor de kleintjes bewaren. Dit boek maakt op een elegante manier het belangrijke, leeftijdsgebonden onderscheid tussen de echte en de ‘fantasie’-Sinterklaas.’ – Willem Koops (bekend ontwikkelingspsycholoog)

‘Door oudere kinderen deel uit te laten maken van het geheim van Sinterklaas verandert de rol van het kind. Het sinterklaasfeest wordt zo mogelijk nog leuker en spannender! Een oprecht boek voor het kind van nu.’ – Annette Mulder (kindercoach)

Chariva

Chariva

CHARIVA
Chariva is liefhebber van de onschuld en rijke fantasie van kinderen. Haar interesse gaat vooral uit naar de menselijke geest, de ontwikkeling hiervan en het magisch denken van kinderen. Chariva maakt de wereld graag mooier, begrijpelijker en overzichtelijker. Deze creatieve auteur, die dol is op verhalen en mooie woorden, is naast schrijfster ook reclamemaakster, actrice en model.

chariva.nl

  • Reacties