Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Manege de Zonnehoeve. De trouwe pony

Manege de Zonnehoeve. De trouwe pony

Op de Zonnehoeve wonen acht heel bijzondere pony’s. De een is heel lief en de ander heel ondeugend, de een kan goed springen en de ander is nooit bang. Maar één ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: Carolien en de manegekinderen zouden ze voor geen goud willen missen!

Bobby de connemara is de pony van Carolien. Ze heeft het geweldig naar haar zin op de Zonnehoeve en ze is dol op haar baasje.Samen leren ze kinderen paardrijden. Maar er is één ding dat Bobby nog leuker vindt: crossen!
Carolien weet dat Bobby een echte springpony is en ze wil dat ook graag met haar doen. Alleen… ze vindt het eng. Daarom komt het heel goed uit als het nichtje van Carolien op de Zonnehoeve komt: Hilde is dol op springen en helemaal niet bang. Bobby vindt het heerlijk om met haar over de hindernissen te vliegen. Hilde is gek op Bobby. Zó gek dat ze haar graag wil kopen. Carolien weet het niet. Daarom besluit ze dat Bobby zelf moet kiezen. Wat moet Bobby nu doen?

 

9.99
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.