Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Mainstreet. The story so far

Hét boek dat alle Mainiacs willen hebben!

MainStreet is de allerpopulairste boyband van het moment in Nederland. Van hun eerste cd gingen meer dan 20.000 exemplaren over de toonbank en aan het einde van dit jaar verschijnt hun tweede cd én hun biografie! Die móéten alle fans natuurlijk hebben voor Sinterklaas of onder de kerstboom. In het boek staan veel mooie foto’s, uitgebreide interviews met de bandleden en nog veel meer. Een must-have voor alle Mainiacs! Het boek heet niet voor niets The Story So Far, want één ding is zeker: van deze jongens gaan we nog veel horen (en lezen)!

MainStreet bestaat uit vier jongens: Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden. De groep werd bekend door hun deelname aan het Junior Songfestival in 2012. Sindsdien timmeren ze heel hard aan de weg. Zo zijn ze de
eerste boyband in de geschiedenis die met hun debuutalbum op nummer één kwam te staan, hebben ze o.a. in het voorprogramma gestaan van Justin Bieber, twee cd’s uitgebracht, zijn ze in 2015 Ambassadeurs van de Vrijheid geweest, gaven ze uitverkochte concerten in de grootste popzalen van Nederland en hun documentaire werd in diverse (uitverkochte) bioscopen vertoond. En de jongens zijn nog geen 18 jaar oud!

 

17.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

'Voor die fans is dit boek natuurlijk onmisbaar, om niet te zeggen een must have. Mainstreet, the story so far is een compleet boek met alle ins en outs over Mainstreet en wat ze tot nu toe hebben beleefd vanaf hun eerste, individuele audities bij The Voice Kids. Het boek verteld alles over de eerste audities en de jaren en belevenissen die daarop volgen, tot aan het derde album en tournee. Het boek bevat veel informatie, maar daarnaast ook persoonlijke verhalen van de leden van deze populaire boyband. Uiteraard ontbreken ook de vele mooie, exclusieve beelden niet. Een prachtig boek voor fans van Mainstreet, maar ook bijzonder om gewoon te lezen en je te verbazen wat deze jongens allemaal hebben mee gemaakt so far.' - Nancy Walburg op BangerSisters.nl Lees de volledige recensie online


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.