Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Lieve Stine, weet jij het?

Waarom mag je het niet gewoon zeggen als je een cadeau spuuglelijk vindt? Waarin post je superblije foto’s online als je helemaal niet zo’n leuke avond hebt gehad? Hoe weet je bij welk groepje je hoort als je naar de middelbare school gaat? Wat zegt jouw kledingstijl over jou? Moet je altijd naar je ouders luisteren? En waar is je oma eigenlijk nu zij is overleden?

Zo veel dingen uit het dagelijks leven zijn ontzettend ingewikkeld als je erover na denkt! Gelukkig hebben veel wijze filosofen lang nagedacht (soms wel hun hele leven) over al dit soort vragen. Stine Jensen is een moderne filosoof die oude wijsheden combineert met het leven van nu, en in dit boek geeft zij duidelijke antwoorden op de vragen van kinderen. Maar soms kan je ook een vraag terug verwachten….

Stine Jensen is filosoof en schrijfster. Ze is bekend van de tv-programma’s ‘Dus ik ben’ en ‘Dus ik ben jr.’ en maakte onlangs de reisserie ‘Licht op het Noorden’.

‘Ook voor volwassenen een toegankelijke introductie in de wereld van filosofie. Het boek zet kinderen aan tot denken en doordenken.’

Stine Jensen beantwoordt vragen van bezoekers op lievestine.nl

Lieve Stine, weet jij het? is goed te gebruiken op scholen. Als spannend interactief verhaal om te voor te lezen!

Bij dit boek is een informatieve lesbrief gemaakt die je hier kunt downloaden

Download het antwoord blad hier

14.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

'Stine Jensen beantwoordt de vragen zodanig dat er meerdere mogelijkheden zijn. Aan de hand van wat de echte filosofen al zeiden laat ze kinderen nadenken over hun eigen invulling van hun leven.' - Leestafel.info


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.