Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Kaya Crime. De strijd om de macht

Kaya Crime: de nieuwe Young Adult crime serie!

De jonge rechercheur Kaya Elysee werkt op het politiebureau Koninginneweg in Amsterdam. Met een klein en hecht team onderzoeken ze zware misdrijven. Kaya en haar collega Chris vormen een sterk verhoorkoppel. Met veel passie en creativiteit gaan ze bij elke zaak op zoek naar de waarheid, hoe hard die soms ook kan zijn.

Al maandenlang werken Kaya en haar collega’s aan een groot loverboy-onderzoek. Als de ontknoping eindelijk in zicht is, blijkt er ergens een lek te zitten binnen de politieorganisatie. De verdenking richt zich al snel op Kaya. Van de ene op de andere dag wordt ze op non-actief gesteld. De jonge rechercheur voelt zich vreselijk machteloos en zoekt steun bij haar nieuwe vriend Daniël. Chris lijkt daar helemaal niet blij mee te zijn en is vastberaden om Kaya’s onschuld te bewijzen. Maar dan vangt hij een verdacht gesprek op, en krijgt het loverboyonderzoek een onverwachte wending.

KayaCrime.nl

5.00
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

'Het verhaal verliep totaal anders dan ik van te voren verwacht had. Dit eerste deel heeft mij zeker nieuwsgierig gemaakt en ik wil zeker meer lezen over Kaya!' - Live, Love and Books


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.