Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Jesse Drent. Passie voor paarden

Negentien jaar is Jesse Drent, en hij treedt vrijwel iedere week op tijdens paardenevenementen in heel Nederland met zijn Arabische merrie Andorra en shetlander-hengst Macho. Het is heel bijzonder om te zien hoe hij zijn paarden met veel liefde en aandacht ongelooflijke dingen heeft geleerd: steigeren, liggen, knielen, naar hem toe komen en nog veel meer. Binnen een paar jaar is Jesse uitgegroeid tot een idool van heel veel paardenliefhebbers, die dolgraag op dezelfde manier met hun paard willen leren omgaan. In dit boek vertelt Jesse over zijn overtuiging dat je paarden juist met liefde veel meer kunt leren dan door ze te straffen. Hij vertelt over de bijzondere band die hij met zijn paarden heeft en laat de lezer zien hoe zij zelf ook op een andere manier met hun paard kunnen omgaan: het enige wat nodig is, is anders leren denken. Jesse heeft al een hele grote schare fans die hem volgen op social media en voor hem in de rij staan bij de paardenevenementen waar hij optreedt.

Wauw wat een boek, dat was mijn eerste gedachte toen ik het uit had. – onlinedierenkrant.nl

 

17.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

'Wauw wat een boek, dat was mijn eerste gedachte toen ik het uit had. Eerlijk geschreven had ik nog nooit van Jesse Drent gehoord. Ik ben diep onder de indruk van het boek, juist omdat zo’n jong iemand al zulke diepe inzichten heeft op het gebied van paarden. Daarnaast zijn er zulke mooie actiefoto’s met zijn paarden geplaatst, dat maakt het boek tot een hele bijzondere combinatie. Het is zo vlot geschreven alsof lijkt dat je met hem in gesprek bent.' - Online Dierenkrant


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.