Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

George en de onbreekbare code (deel 4)

Een nieuw deel over George geschreven door Lucy en Stephen Hawking

De adembenemende serie ‘George’ is geschreven door de wereldberoemde wetenschapper Stephen Hawking en zijn dochter Lucy. Ook dit vierde deel in de serie bevat veel informatie over de ruimte en prachtige fotokaternen in kleur.

George en zijn buurmeisje Annie hebben samen een groot geheim: dankzij het computerprogramma Kosmos kunnen zij reizen door de ruimte. Ze hebben al een tijdje geen ruimtereizen meer gemaakt. Daar komt verandering in als er rare dingen gebeuren: banken delen gratis geld uit, supermarkten accepteren geen pin meer en vliegtuigen blijven aan de grond. De belangrijkste computersystemen ter wereld zijn gehackt! Annie en George moeten verder de ruimte in dan ooit tevoren om erachter te komen wie of wat erachter zit.

 

14.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

'Ook dit vierde ruimteavontuur* met George en Annie in de hoofdrol (in een reeks die bedoeld was als trilogie), geschreven door de dochter van de bekende natuurkundige Stephen Hawking, samen met haar vader, is spannend en leest door de korte hoofdstukken snel weg. Kenmerkend voor de serie zijn de artikelen over wetenschappelijke onderwerpen tussen de hoofdstukken door (o.a. de supercomputer, hacken, de maan) en de kaders met kleurenfoto's (dit keer over Saturnus en tweelingen in het heelal). Bijzondere serie voor ervaren lezers met interesse voor wetenschap en ruimte.' Mac Steenaart NBD Boblion


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.