Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Gouden Paarden. Bowi komt in opstand

Bowi is een vrolijke shetlandpony, die het geweldig vindt om meer van de wereld te zien. Hij is dan ook heel blij als hij wordt verkocht aan attractiepark Ponywereld. Omdat hij slim en grappig is, mag hij deelnemen aan de shows. Bowi is dol op August, de trainer. Maar op een dag is August opeens verdwenen, na een ruzie omdat hij te veel geld uitgaf aan de verzorging van de showpony’s. Bowi’s leven verandert volkomen als Hugo, de zoon van de eigenaar, de nieuwe trainer wordt. Hugo traint de pony’s niet door ze te belonen, maar door ze te straffen. En hij is te lui om ze goed te verzorgen.
De andere pony’s schikken zich in hun lot, maar Bowi komt in opstand! Is dat nu wel zo slim? Want Hugo kan bepalen wat er met hem gaat gebeuren. En soms komen pony’s die weg moeten bij Ponywereld bij de slager terecht…Of kan de tweeling Yara en Danique Bowi redden als hij weer een streek uithaalt?

13.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

'Ik kende de Gouden Paarden-serie nog niet, maar als alle boeken zo leuk zijn als deze over Bowi, dan is het een prima serie. Wat er namelijk zo leuk aan is, is dat het grotendeels vanuit het aard zelf, Bowi dus, verteld wordt. Doordat de pony’s onderling praten over wat er met hen gebeurt, hoeven er geen lange uitweidingen met uitleg gegeven te worden, en dat werkt uitstekend. Bovendien wisselt dat leuk af met het verhaal van de menselijke personages.' - Leestafel


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.