Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Achter de schermen bij het jeugdjournaal

Elke dag is er een nieuwe uitzending van het NOS Jeugdjournaal op tv. Maar hoe komt zo’n uitzending tot stand en wat komt er allemaal bij kijken? Schrijver Jan Paul Schutten mocht een paar dagen meelopen in Hilversum en onthult alle geheimen van het Jeugdjournaal in Achter de schermen bij het NOS Jeugdjournaal! Wat is eigenlijk nieuws? Hoe wordt het nieuws van de dag
gekozen? Hoe worden de filmpjes en nieuwsitems gemaakt? Wie werken eraan mee en wie doet wat? Hoe werkt een presentator? Maar ook alles rondom de uitzending zelf: make-up, kleding en… bloopers!

Dit boek geeft een superleuke inkijk voor jong en oud in de wereld van het NOS Jeugdjournaal en laat zien wat er de afgelopen 35 jaar allemaal is gebeurd en veranderd.

 

13.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

Leesfeest.nl plaatste deze recensie van Achter de schermen bij het jeugdjournaal

"Jan Paul Schutten vertelt je dus alles, álles over een dag op de redactie. Het is een heel afwisselend boek geworden, want naast de beschrijving van de dag, vertelt Jan Paul in aparte kaders over de achtergronden van het Jeugdjournaal. Wie er kijken. Wat ‘breaking news’ is. Over wat verboden is om uit te zenden." - Leesfeest.nl Lees de volledige recensie online


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.