Evelien Pullens

Evelien is geboren op 30 augustus 1963 in Den Haag. Op de basisschool schreef ze al verhalen, gedichten en toneelstukken. En natuurlijk hield ze een dagboek bij! Na de basisschool ging Evelien naar de brugklas. Ze kon zo goed leren dat ze op het gymnasium terecht kwam. Naast de gewone lessen tekende en knutselde ze veel. Ze zat in het schoolorkest én ze speelde toneel.

Omdat ze zoveel hobby’s had en zoveel dingen leuk vond, kon Evelien moeilijk kiezen wat ze na school zou gaan doen. Het moest in ieder geval iets creatiefs zijn! Uiteindelijk koos ze voor de theaterschool. Na de theaterschool startte Evelien met een eigen jeugdtheatergroep. De groep heet MAATJE 90. In het theater maakt Evelien haar eigen fantasiewereld. Ze houdt erg van beeldend theater. Daarom gebruikt ze in haar voorstellingen altijd poppen of voorwerpen die tot leven komen, én bewegende decors. Evelien geeft lessen drama en poppenspel op scholen.

Evelien woont in Utrecht. Ze heeft geen kinderen. Evelien vindt haar werk leuk en belangrijk, maar ze houdt ook veel van vakantie. Het liefst maakt ze lange, verre reizen. Als het kan naar India. Om in Nederland ook een beetje met India bezig te zijn, heeft ze Bharat Natyam geleerd. (Dit is een dansvorm uit India die vroeger in tempels werd gedanst.) Evelien eet heel graag Indiaas eten. Als het even kan geeft ze les op een school in het zuiden van India.

Meer lezen over deze school? Kijk op de website: www.kattaikkuttu.org .

In haar verhalen probeert Evelien te schrijven over magie. Ze gelooft dat er veel bestaat wat je niet kunt zien. Deze onzichtbare werkelijkheid vindt ze heel interessant. Daarom schrijft ze ook graag over gevoelens. In je gevoel gebeuren er namelijk een heleboel dingen die je niet kunt zien, maar die je wel goed merkt! Wil je haar eigen website zien? Kijk dan op www.evelienpullens.nl

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.